Kirándulás és túraszervezés

00

Kirándulni jó. Társaságban még jobb. De a legjobb a szervezés, és idegenvezetés stressze nélkül. Ezt kínáljuk mi, a Járom Kulturális Egyesület. A pár órás városnéző túrától a 3-4 napos túrákig Debrecen központtal, vagy több szálláshellyel a Zemplén hegységben, Szabolcs Szatmár Bereg megyében, vagy Kelet-Szlovákiában.

Tapasztalt utazók vagyunk, igény szerint segítünk megszervezni, de ha kell lebonyolítani is egy-egy utat az útvonaltervtől az utazás, szállás szervezésén át az idegenvezetésig.

Debrecen sajátos városfejlődéséből következőleg annak látványosságai, hírességei más városoktól eltérően nehezen ismerhetőek meg. Természetesen mindenki ismeri a Református Nagytemplomot és a Kollégiumot, a Debreceni Egyetem és a Déri Múzeum épületét, de ezeken kívül Debrecen kultúráját, történetét még jobban meg lehet ismertetni egy szervezett kulturális séta keretén belül. Dósa nádor, a gubacsapó, Medgyessy Ferenc, Csokonai Mihály, a hely, ahol 1956-ban az országban először lövettek a tömegbe, mind-mind megismerésre és megismertetésre várnak. Kétségtelen, hogy az útikönyvek részben beszámolnak róluk, de mint ahogy a budapesti példák mutatják, egy szervezett csoport egy témában jártas egyetemista vezetésével élményszerűbb felfedezést kínál.

A diák és felnőtt csoportok számára így élvezhetőbbé válhat Debrecen, a régió legfontosabb városa. Túravezetésünket elsősorban környékbeli iskolai közösségek, osztályok számára kívánjuk elérhetővé tenni, akik osztálykirándulásuk céljául városunkat választják. A szakszerű vezetéssel a pedagógusok munkáját könnyítjük meg, akik ezáltal a gyerekek mellett egy gondtalan, tartalmas időtöltésben részesülnek, és tartalmas időtöltést biztosítunk a résztvevők számára.

16.07.28.kep1

Ajánlott cikkek:

"Elmondom, hogy tegnap még ott voltam…" – Rólunk Írták

A Partiumba kirándultunk

Német diákokkal közösen fedeztük fel Debrecent

Kirándulás Északkeleten – Rólunk írták