Kézműves foglalkozások

16.09

Az egyesület tagjai előszeretettel készítenek kézműves termékeket, amely nemcsak tartalmas szabadidőt jelent, hanem kreatív, szellemi kikapcsolódást is. Sokan sokfélét szeretünk alkotni, de leginkább decoupage technikával díszítünk számos fa terméket, de szívesen újrahasznosítunk bármit. Így készült zsinegeléssel mécses tartó és váza. A szalvéta technikát szinte bármilyen felületen alkalmazni tudjuk, készült már bortartó, ékszerdoboz, tolltartó, szalvétatartó, poháralátét. Az agyagozás a másik prioritásunk. Egyik tagunk több cserép tálat, bonsai tálat készített már.

16.10.27

Az egyesület foglalkozásokat is tart ezen technikák megismertetésére és elsajátítására. A foglalkozáson készült termékeket készítőik haza is vihetik, de a megmaradt termékeket és az egyesület tagjai által készített tárgyakat meg lehet vásárolni, ezzel támogatva munkánkat. Előzetes jelzés alapján rendelésre is készítünk dísztárgyakat/használati tárgyakat.

Ajánlott cikkek:

Nemezvirágok, gyöngysorok, háncsangyalka