K-Olimpia

A Járom Kulturális Egyesület és a DE HKSZK Egyetemi Kollégiumi Igazgatóság közös szervezésében a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával 2018 őszén nagyszabású kollégiumok közötti vetélkedőt szervezünk. A K-Olimpia rendezvénysorozat során az összes kollégiumból verbuválódott hallgatói csapat megméretteti magát egy több állomásos ügyességi és kvízversenyben, hogy kiderüljön, melyik kollégium viheti haza a K-Olimpia 2018-as serlegét. Célunk az, hogy a kollégiumi hallgatóságot közösségé formáljuk, tartalmas kikapcsolódást és szórakozást biztosítsunk számukra.
A projekt indulásaként a szervezésben részt vevő önkénteseket Síkfőkútra kirándultattuk az egyetem Soó Rezső Kutatóházba augusztus 24-25-én. Csapatépítő, önismereti játékokkal hangolódtak a tanévre, és ötletbörzét tartottak a vetélkedők lebonyolításáról. Előadások, közös étkezés, kirándulás: mind mind kellemes időtöltés, jó társaságban.

Irodalom ITT és MOST

Mitől város a város? – Előadást szerveztünk az Egyetemen