K-Olimpikonokká váltak a Debreceni Egyetem kollégistái

2018 őszén nagy feladatra vállalkoztunk. A Járom Kulturális Egyesület és a DE HKSZK Egyetemi Kollégiumi Igazgatóság közös szervezésében a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával a Debreceni Egyetem kollégiumai közötti vetélkedőt szerveztünk. A K-Olimpia rendezvénysorozat során az összes kollégiumból verbuválódott egy-egy hallgatói csapat és mérettette meg magát.

10 fordulóban ügyességi és kvízversenyben vetélkedtek a csapatok, hogy kiderüljön, melyikük képviselheti kollégiumát a döntőben, amire november 20-án került sor. Örömmel konstatáltuk, hogy közel 300 fiatalt sikerült megmozgatnunk. Végül a Klinika Moziban november 20-án egy maratoni, közel háromórás döntő végén szétlövésben a Campus Hotel csapata a Supinatio szerzett otthonának érdemeket. Gratulálunk nekik!

JKE.2018.12.01.F

A győztes csapat

Szeretnénk megköszönni első körben minden hallgatónak a részvételt, bízunk benne jól érezték magukat. Köszönjük továbbá annak a több mint 30 támogatónak, akik nem voltak restek és felajánlásokkal, tárgyi nyereményekkel, kedvezményekkel motiválták a hallgatóságot, és ismerték el célunk nemességét. Alább néhány hangulatfotót mutatunk a helyi fordulókról és a döntőről. További képek Facebook-oldalunkon böngészhetők. Ha rajtunk múlik, a serlegen jövőre egyel több győztes csapat neve olvasható majd. Vagyis légy te is K-Olimpikon 2019-ben!

JKE.2018.12.01.A

Helyi Forduló: Borsos József Kollégium