Tollak, békák és kacsák – Gyereknap a Járommal

A Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Háza családi napot szervezett 2017. május 27-én, ahol helyet kapott a Köz-Pont Ifjúsági Egyesület is, általuk pedig mi is részt vehettünk, és színesíthettük a programot.

17.05.27.3

Úgy gondoltuk, a papírszínházat megismertetni a gyerekekkel – és szüleikkel egyaránt – remek alkalom lehet. Ezért Anett „A három toll” c. mesével készült. Hallgatósága mindig akadt, és együtt eredtek oktondi királyfi nyomába.

17.05.27.1

A mesének kulcsszereplője egy varázs erejű béka, ezért Edina segítségével elkészíthették a vállalkozó kedvűek. Bár pusztán papírból állt, és mágikus erőt nem nyert, mégis 20-30 percig elvarázsolta készítőit.

17.05.27.2

Közel 100 zsákbamacska ajándékot is vittünk magunkkal, célunk volt, hogy aki az Egyesület standjánál jár, ne mehessen el üres kézzel. Igaz egy kicsit meg kellett érte küzdeni, a hevenyészett medencéből kellett kifogni egy-egy kacsát, de a sikeres halász jutalma egy kézzel készített hűtő mágnes, gipszforma, kulcstartó, vagy medál.

17.05.27.4

Bízunk benne mindenki, aki asztalunkhoz tévedt, az jól érezte magát, és lesz még alkalmunk találkozni, mesélni, ajándékozni vagyis örömet szerezni.